2020

25.06.2020 - GIDDA Vormicelli je pětiletá!
Zatímco babička, maminka i teta (Chňapinka Valentinka, Dassi Vormicelli a Artemis Vormicelli) už ve 3 letech  byly interšampionkami krásy a výstav a šampionkami několika zemí, Gidda absolvovala jen pár výstav v Čechách, v Německu  a v Rakousku a vedla si vždy velmi dobře. Teď však považuji za důležitější věnovat čas a zajistit co nejvíce krásných dnů těm, které mi zestárly.
 
  

Gratuluji k narozeninám také GABBAIE, GAMBIMU a  GORDIEMU, který se letos stal otcem sedmičlenného vrhu v chovatelské stanici Valentinka.

18.05.2020 - CHŇAPINKA Valentinka zvaná Gaia - 17. narozeniny
17 roků je pro každého pejska úctyhodný věk, zvláště, když jej dovrší ve zdraví, jako Gaia. Celý život byla vybíravější v jídle, to se trošku vystupňovalo, ale vzhledem k jejímu věku by bylo příhodnější označit to jako střídmost. Pořád má radost z pobytu na zahradě, na louce, v lese a z lenošení v teplém pelíšku.
                               
 

29.01.2020 - 6. narozeniny slaví FRUPINO Vormicelli

a tři jeho sourozenci - FESTINA, FORTIS a FERGANO. Všichni žijí skvělé psí životy.
        

Čas útíká, a  tak i potomci po Festině už dosáhli dospělosti. Myslím, že se povedli. Za všechny přikládám obrázky dvou pejsků (ARCHIBALD of Sheresbury a ASTOR of Sheresbury).

 

13.01.2020 - ARTEMIS Vormicelli je 14 roků!!!

 

Zdravíme i další jubilanty z vrhu "A" - Afrodité do Hluboké nad Vltavou a Apollóna zvaného Tobík do Prahy. Adonis už nežije a o Arince nemám mnoho let žádné zprávy.